Felhasználási feltételek

A Felhasználó azzal, hogy belép a Móréné Rácz Rita tanácsadó (továbbiakban Üzemeltető) által működtetett moreneraczrita.hu honlapra, automatikusan elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

moreneraczrita.hu honlapon megjelenő minden tartalom az Üzemeltető törvény által védett szellemi tulajdonát képezi, ezért az oldalon közzétett tartalmak, és azok egyes részei (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, kérdések-válaszok, grafikák, képek, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal az Üzemeltető rendelkezik.

A tartalom gazdálkodó szervezet vagy magánszemély saját céljára szabadon felhasználható.

Minden egyéb bármilyen módon történő felhasználáshoz, (ideértve különösen a másolása, többszörözése, feldolgozása, átdolgozása, adatbázisban történő tárolása, rendszerezése, átcsoportosítása, változatlan, vagy bármilyen módosítással, átszerkesztéssel történő közzététele, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése és kereskedelmi forgalomba hozatala) kizárólag az Üzemeltető kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Az oldalon bármilyen formában közzétett tartalmak (ideértve különösen az ötlet, tipp, elgondolás, ajánlat, javaslat) nem minősülnek tanácsadásnak, ezért azok alkalmazása és annak következményei a Felhasználó kizárólagos felelősségi körébe tartozik. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi, illetőleg szerzői jogi következményeket von maga után, mely esetében az Üzemeltető követelheti az interneten megjelentetett jogsértő tartalom eltávolítását, ahhoz a hozzáférés biztosításának megszüntetését, és a jogsértéssel okozott vagyoni és nem vagyoni károk megtérítését.

Lépjen velünk kapcsolatba

1101 Budapest,
Kőbányai út 50.
+36 307972092
moreaudit@gmail.com